PELAN B1-002A

2186

LUAS (KPS)

3

BILIK TIDUR

3

BILIK AIR

Pilih Pakej Pelan Rumah Anda Sekarang Sebagai Langkah Pertama Bina Rumah Anda !

Sila pilih pakej terbaik mengikut kesesuaian dan keperluan anda samada pakej asas ataupun pakej premium sebagai langkah pertama untuk bina rumah idaman anda. Maklumat lanjut mengenai pakej-pakej ini boleh dirujuk di bahagian bawah.

PAKEJ ASAS
📝 Pakej ini sesuai dipilih oleh pelanggan yang masih dalam fasa pencarian dan penilaian pelan-pelan rumah yang sesuai dengan kehendak masing-masing.

📝 Tidak perlu melantik arkitek untuk melukis semula pelan blueprint (detailed drawing) yang memerlukan kos lebih tinggi sekiranya berhasrat untuk menggunakan pelan ini untuk tujuan kelulusan pelan rumah oleh Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) / Majlis Perbandaran di kawasan masing-masing.

PAKEJ PREMIUM
📝 Pakej ini sesuai dipilih oleh pelanggan yang memerlukan pelan rumah lengkap tanpa perlu mengeluarkan kos yang lebih besar untuk mengupah arkitek bagi melukis pelan blueprint (detailed drawing) yang baru.

📝 Pakej ini merupakan pakej pelan lengkap dengan file-file original pelan yang boleh digunakan oleh arkitek untuk perubahan dan ubahsuai. Perlu diingatkan arkitek bertauliah masih perlu dilantik untuk urusan kelulusan pelan rumah oleh Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) / Majlis Perbandaran di kawasan masing-masing.

 

Contoh dan Gambaran Mengenai Pakej Asas atau Premium !

Ketahui dengan lebih lanjut mengenai pakej asas atau premium dengan melihat gambaran atau muat turun pelan percuma di bawah.

Dapatkan Pakej Pelan Rumah Anda Sekarang!

Bina Rumah Idaman Anda Dengan Pakej Pelan Rumah Yang Kami Tawarkan.

PAKEJ ASAS

RM 99

PAKEJ PREMIUM

RM 999

Adakah Pelan Ini Muat Dengan Tanah Anda?

Semak kesesuaian pelan ini dengan saiz dan bentuk tanah anda menggunakan perisian khas kami.